Удосконалення ОПП «Фінанси і кредит» та ОПП «Корпоративні фінанси» - фундамент конкурентоспроможних фахівців на ринку праці

20 October 2023, 10:50
   19-20 жовтня 2023 року відбулися засідання проектних груп ОПП «Фінанси і кредит» та ОПП «Корпоративні фінанси» першого (бакалаврського) рівня спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» з метою обговорення освітньо-професійних програм напередодні зустрічі із стейхолдерами та науковою спільнотою.
    Гарант ОПП «Фінанси і кредит» д.е.н., професор Юлія Негода представила проект навчального плану для студентів 2024 року вступу, зауваживши, що під час оновлення освітньо-професійної програми були враховані інтереси усіх зацікавлених сторін у її реалізації: студентів, викладачів та роботодавців. Члени робочої групи Вікторія Костюк, Олександр Лабенко та Зоя Тітенко підтримали запропоновані гарантом оновлення освітньої програми.
    Гарант ОПП «Корпоративні фінанси» к.е.н., доцент Лариса Олійник зосередила увагу учасників робочої групи на оновленому змісті компонентів освітньої програми та питаннях інтеграції змісту професійно-орієнтованих дисциплін. Долженко Інна внесла пропозицію внести коригування щодо вибіркових дисциплін для посилення професійних компетентностей.
      Впродовж зустрічі члени проєктних груп обговорили низку питань, зосередивши увагу на теоретичних навиках та практичних уміннях майбутніх випускників бакалаврів ОПП «Фінанси і кредит» та «Корпоративні фінанси».
 
Зоя Тітенко,
доцент кафедри фінансів

 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook