У центрі уваги вченої ради факультету аграрного менеджменту – активізація профорієнтації

March 10, 2015
Факультет аграрного менеджменту

          4 березня відбулося перше засідання вченої ради факультету аграрного менеджменту.

На ньому обрано голову вченої ради. Ним став в.о. декана факультету Анатолій Остапчук. А його заступником і секретарем – відповідно Олександр Новак та Лариса Карпенко.

Крім того, вчена рада обговорила активізацію профорієнтаційної роботи на факультеті. Про це  доповів проректор з навчально-наукової роботи, правових та соціальних питань, куратор факультету  Володимир Курило.

Професор Микола Талавиря проінформував про наукову діяльність на факультеті. До обговорення цього питання долучилися завідувач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної торгівлі Валерій Галушко та доцент Олена Ковтун.

Про особливості організаційного супроводу навчального процесу на факультеті розповів заступник декана Олександр Новак. Він закцентував увагу на нових положеннях щодо забезпечення роботи екзаменаційних комісій, проведення підсумкового контролю з навчальних дисциплін тощо. Активну участь в обговоренні взяли завідувачі кафедр маркетингу та міжнародної торгівлі – Ярослава Ларіна, економічної теорії – Михайло Рудий.

Також вчена рада факультету аграрного менеджменту розглянула і кадрові питання. Так, її члени рекомендували кандидата економічних наук Міщенка І.А. до присвоєння вченого звання доцента кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності. А ще –  підтримали звернення кафедри менеджменту ім. Й.С. Завадського щодо заміни посади асистента кафедри Харченко Г.А.  на старшого викладача і посад старших викладачів Буценко Л.В. і Артюх Т.О. на доцентів.

Вчена рада також обговорила організаційні питання щодо проведення конференції по обранню декана.

 

Анатолій Остапчук, в.о. декана факультету аграрного менеджменту

Олександр Новак, заступник декана факультету аграрного менеджменту 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook