Результати постерної конференції магістрів ІІ року навчання
Результати постерної конференції магістрів ІІ року навчання
November 9, 2022
Дистанційно
Результати постерної конференції
На кафедрі рослинництва агробіологічного факультету 08 листопада 2022 року відбулась постерна конференція магістерських робіт за освітньою програмою 201 «Агрономія» за допомогою платформи Zoom в онлайн-форматі. На розгляд кафедри та присутніх магістри ІІ року продемонстрували свої основні результати досліджень у вигляді постерів.
У доповідях студентів звучали актуальні питання щодо вдосконалення сучасних елементів технологій вирощування сільськогосподарських культур, оптимізації системи удобрення і сортових особливостей, що впливають на продуктивність сільськогосподарських культур.
Активну участь у конференції, також приймали й керівники магістерських робіт.
Формат конференції був побудований в комунікативному полі доповідача та бажаючих поставити запитання, що надавало їй дискусійного характеру із активною полемікою всіх учасників заходу. Також, студенти-бакалаври прийняли участь в конференції на фазі обговорення. Зокрема, найбільшу дискусію викликав виступ студентки Омельчук І.В. " Зимостійкість гороху озимого залежно від елементів технології вирощування в умовах Київської області".
Формат конференції був побудований в комунікативному полі доповідача та бажаючих поставити запитання, що надавало їй дискусійного характеру із активною полемікою всіх учасників заходу. Також, студенти-бакалаври прийняли участь в конференції на фазі обговорення. Зокрема, найбільшу дискусію викликав виступ студентки Омельчук І.В. " Зимостійкість гороху озимого залежно від елементів технології вирощування в умовах Київської області".
Викладачі кафедри відмітили високий рівень підготовки магістерських робіт, деякі з них мають практичну цінність для сучасного розвитку агропромислового комплексу, результати наукових досліджень яких можна реалізувати на базі провідних підприємств України.
Старший викладач кафедри рослинництва
В.С. Пилипенко
Матеріали конференції: