Світлана Амеліна: про участь у «Днях німецької мови» у Віттенберзі

September 27, 2022

 На запрошення «Товариства німецької мови» («Verein Deutsche Sprache e. V., VDS») я взяла участь у «Днях німецької мови» – заході, який відбувся цьогоріч у місті Віттенберг (Німеччина).

  «Товариство німецької мови» є некомерційною асоціацією, яка об’єднує у своїх лавах десятки тисяч шанувальників німецької мови з різних країн – викладачів, громадських діячів, діячів культури. Основна мета асоціації спрямована на збереження й розвиток німецької мови як мови спілкування, науки і культури.

   Програма «Днів німецької мови» була насиченою і різноманітною: пленарні й секційні засідання, семінари, обговорення проєктів, робочі зустрічі, звітні збори тощо.
   Хотілось би відзначити неймовірний інтерес з боку представників різних країн до України, захоплення мужністю й стійкістю українського народу та героїзмом ЗСУ й висловлення надії на перемогу у війні.

   Дякую керівництву університету за надану можливість участі у такому представницькому заході, який відкриває нові горизонти співпраці з зарубіжними партнерами!

Світлана Амеліна,
завідувач кафедри іноземної філології і перекладу

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook