Вчитель-реабілітолог Бондаренко Дарина впевнена, що саме в НУБІП України можна здобути якісні знання

June 13, 2022

 

       Бондаренко Дарина Олександрівна для подальшого навчання обрала освітню програму другого (магістерського) рівня вищої освіти «Соціально-психологічна  реабілітація» в НУБіП України.

 Дарино, розкажіть коротко про себе

Мені 22 роки. Я працюю з дітками, які мають особливо освітні потреби в інклюзивно-ресурсному центрі на посаді вчителя-реабілітолога.

Звідки Ви дізналася про НУБіП України?

Про НУБіП України я дізналася від викладачів кафедри соціальної роботи та реабілітації, які проводили профорієнтаційні заходи. Після цього я ретельно вивчила сайт університету та кафедри, ознайомилася детально із освітньо-професійною програмою. Також я цікавилася й програмами в інших закладах вищої освіти, але тільки в НУБІП України можна отримати кваліфікацію «вчитель-реабілітолог, керівник центру соціально-психологічного забезпечення», а це саме те, що мені потрібно для професійного розвитку.

 

Чому Ви обрали спеціальність «Соціально-психологічна  реабілітація»?

Мені подобається обрана мною професія і я маю велике бажання розвиватися в даній сфері, тому пройшла курси масажу, тейпування і саме головне хочу навчитися за  програмою «Соціально-психологічна реабілітація»  адже впевнена, що саме тут мені допоможуть здобути якісні знання, які залюбки я зможу використовувати у своїй роботі.

 

Які професійно важливі особистісні якості, необхідні для майбутньої професії Вам притаманні?

Вважаю, що мої особисті якості, а саме: наполегливість, відповідальність, комунікабельність, любов до дітей, працьовитість допоможуть мені вступити до Національного  університету біоресурсів і природокористування України.

 

Дякуємо за вибір.  Успіхів у вступі, навчанні, професійній діяльності!

 

 

Розмову вела

завідувач кафедри соціальної роботи та реабілітації

Ірина Сопівник 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook