Дипломатичний фронт – крок до миру: інтерв’ю із майбутнім студентом-міжнародником НУБіП України

May 9, 2022

Тищенко Анастасія В’ячеславівна із Київщини вирішила зробити своїм майбутнім фахом міжнародні відносини. Із багатьох навчальних закладів, які пропонують дану спеціальність, вона обрала саме Національний університет біоресурсів і природокористування України.

 

– Скажіть, будь ласка, Настя, чому обрали спеціальність «Міжнародні відносини»?


– Насправді вибрати спеціальність дуже складно, адже це твій перший крок у доросле життя. Але війна стала переломним моментом, коли я зрозуміла остаточно, ким хочу бути. Познайомитися із різноманіттям мов, вивчати історію країн та їх традиції й культуру, щоб знайти спільне рішення для миру, розвитку економічних відносин, а також злагодженої комунікації серед багатої палітри країн світу. Прикладом для наслідування для мене стали наші українські дипломати, які самовіддано працюють на дипломатичному фронті, наближаючи нашу перемогу!

 

– Чому зупинилися саме на НУБіП України для здобуття освіти?


– По-перше, НУБІП один із найкращих університетів в Україні (за рейтингом ЗВО України) тому я впевнена, що там я стану фахівцем у своїй справі. По-друге, я чула багато позитивних відгуків від знайомих. Також неодноразово відвідувала «відкриті двері», де з перших вуст змогла почути про перспективи та можливості навчання у цьому університеті.


– Які у вас очікування від навчання в нашому університеті?


– Взагалі очікую на цікаві лекції, практики та професіоналізм викладачів. Хотілося б отримати цінні знання, що дадуть змогу самореалізуватися. Також сподіваюся отримати гарні враження, позитивні емоції, знайти нових друзів та однодумців.

 

– Дякую, Настя. І бажаю успіхів при здійсненні мрії!

 


З майбутнім абітурієнтом та студентом спілкувалася
Людмила Лановюк

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook