Звітно-виборча конференція студентської ради гуртожитку № 9

October 1, 2014
м. Київ, НУБіП України, гуртожиток №9

 

 

 

 

 

 

 

  01.10.2014 року о 20:00 відбулася звітно-виборча конференція студентської ради гуртожитку № 9. До складу президії конференції увійшли: директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку – Д. Черкашин, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Л. Баль-Прилипко, директор компанії «Агропромінвест» Н. Кузьменко, завідувач гуртожитку № 9 – Л. Йовенко.
    Конференція розпочалася зі звіту голови студентської ради гуртожитку Суботи Богдана. Прозвітувавши про виконані справи та заходи, він подякував за допомогу Д. Черкашину та Л. Баль-Прилипко за всебічне сприяння та допомогу.
    В ході обговорення звіту до присутніх звернувся директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Д. Черкашин, який продемонстрував фінансовий звіт діяльності гуртожитку, де зазначив, які роботи для покращення соціально-побутових умов проживання студентів планується виконати в 2014-2015 н.р. Серед них ремонт жіночого душу, часткова заміна вікон, облаштування спортивної кімнати.
    Також до студентства та присутніх звернулася декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Л. Баль-Прилипко. Вона побажала успіхів та натхнення студентській раді в своїй нелегкій роботі.
    Завідувач гуртожитку № 9 Л. Йовенко під час обговорення звіту вручила подяки найбільш активним членам студентської ради.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook