З нагоди Міжнародного дня студента відбулась зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка зі студентським активом

17 November 2021, 14:00
    Студенти в Україні були, є і, хочеться думати, залишаться рушійною силою суспільства. І вже за це їх варто поважати і відзначати. Що і зробив сьогодні на зустрічі, приуроченій до Міжнародного дня студента, ректор Станіслав Ніколаєнко.

     Вітаючи актив Студентської організації, він говорив про сьогодення і перспективи університету, успіхи у різноманітних міжнародних і Всеукраїнських заходах наукових, навчальних, спортивних, контакти з роботодавцями і можливості працевлаштування тощо, висловив переконаність, що завдання програми “Голосіївська ініціатива 2025” будуть виконані. І, як одне з підтверджень цьому, стала невелика ознайомча екскурсія учасників зустрічі на будівельний об’єкт – майданчик спортивного комплексу розміром 96 на 32 метри: тут розташуються чотири зали для різних видів спорту, переважно ігрових. До кінця року має бути змонтовано дах, стіни, облаштовано ряд внутрішніх приміщень.

     Очільник університету вручив кращим студентам факультетів та ННІ Грамоти вишу, а напередодні зустрічі підписав наказ на грошові премії. Так що поки держава ще думає про збільшення розміру стипендіального забезпечення, в НУБіП про соціальний захист студентства дбають постійно. Не забувають про це і наші ділові партнери: за домовленістю з керівництвом НААН України, наші найменш соціально захищені студенти (а їх число, на жаль, суттєво зросло) матимуть змогу отримати безкоштовно харчові набори.
     Та медаль, як відомо, має дві сторони. І, відчуваючи турботу про себе, студентство повинно розуміти: соціальна віддача активної молоді, і її участь у розбудові держави та університету теж має бути відповідною.

 

     До своїх ровесників і колег звернулася і голова Студентської організації НУБіП Марина Когут. Вона запевнила, що наше студентство і надалі залишатиметься активним, робитиме все, аби рідний університет розвивався і займав чільні позиції в рейтингах і, головне, користувався авторитетом у потенційних вступників.

     Великих і малих перемог нинішньому студентському поколінню побажали і проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша, учений секретар Оксана Барановська. Звучали також і вітання від студентства відокремлених навчальних підрозділів університету.

 

    Потому студентський актив почастував смаколики та разом з ректором оглянули новий об'єкт - спортивний комплекс. Молодь вразив масштаб будівництва і перспективи, які вже згодом стануть реальністю! Матимемо змогу займатися спортом на сучасній інфраструктурі, підсумувала Марина Когут.

 

 

 Валентин Обрамбальський

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook