Засідання навчальної-методичної комісії факультету інформаційних технологій

21 жовтня 2021 року

20 жовтня 2021 року на факультеті інформаційних технологій в дистанційному форматі відбулося чергове засідання навчально-методичної комісії. 

На початку засідання голова комісії Максим Мокрієв проінформував членів навчально-методичної комісії про порядок денний.

Під час першого питання завідувачі кафедр Валерій Лахно, Белла Голуб та Дмитро Жерліцин представили теми магістерських робіт студентів. Після активного обговорення членами навчально-методичної комісії, дані теми було рекомендовано до затвердження.

Другим питанням було представлено до розгляду секретарем навчально-методичної комісії Валентиною Корольчук поданого методичного забезпечення, а саме 2 підручників, 2 навчальних посібників, 4 методичних рекомендацій та 1 конспекту лекцій. За результатом розгляду та голосування членами навчально-методичної комісії всі представленні підручники, навчальні посібники та методичні вказівки рекомендовано до друку.

Останнє питання навчально-методичної комісії стосувалося розгляду та рекомендації до атестації поданих електронних навчальних курсів, а саме з дисциплін:

  • «Economic informatics», підготовленого доцентом кафедри інформаційних систем та технологій Харченком В.В., для студентів 1 курсу освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальностей 075 «Маркетинг» та 073 «Менеджмент»;
  • «Оптимізаційні методи і моделі», підготовленого викладачами кафедри економічної кібернетики Рогозою Н.А., Клименко Н.А. та Костенко І.С. для студентів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 051 «Економіка» освітніх програм «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка»;
  • «Моделювання систем», підготовленого доцентом кафедри економічної кібернетики Коваль Т.В., для студентів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 122 «Комп’ютерні науки»;
  • «Методологія та організація наукових досліджень з основами інтелектуальної власності» для студентів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Економічна кібернетика».

В результаті високої оцінки експертами даних курсів, членами навчально-методичної комісії одноголосно прийнято рішення рекомендувати дані ЕНК для розгляду комісією з атестації.

 

Валентина Корольчук, секретар навчально-методичної комісії
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook