ЛІДЕРИ ТА ЛІДЕРСТВО: В ЖИТТІ, БІЗНЕСІ ТА ПОЛІТИЦІ

22 жовтня 2021 року

 

920 жовтня в студентському гуртожитку відбулася зустріч з науковицею, експерткою з питань місцевого розвитку, представницею ГО «Бережанська ініціатива», БМГО «Рідне місто» Марією ЛУК’ЯНОВОЮ на тему: «Лідери та лідерство: в житті, бізнесі та політиці».

10

Лідерство — це вплив на людей таким чином, щоб вони досягали результатів, демонструючи при цьому стандарти і якість роботи вище свого звичайного рівня і робили це з бажанням. Лідерство характеризується наявністю послідовників. Якщо за вами ніхто не слідує, і при цьому ви активно працюєте і розвиваєтесь, то ви лише енергійна вмотивована людина.

Лідерство сьогодні – це перш за все відповідальність, емоційна компетентність та вміння працювати в команді.

Гостя зустрічі акцентувала увагу на тому, що природжених лідерів мало. Тих, хто був вождем і душею компанії з дитинства – одиниці. Іншим доводиться трудитися, цілеспрямовано працювати над собою, щоб набути і відточити певні лідерські якості.

Існує ряд якостей які притаманні лідерам: впевненість в собі, витривалість, завзятість, відповідальність, допитливість, товариськість, цілеспрямованість та багато інших.

Ці всі якості з’являються в процесі роботи над собою. Отже, лідером може стати кожен з нас, головне - бажання!

Любов ГУРКО,
педагог соціальний
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook