Співпраця із ІТ компанією Google

22 жовтня 2021 року

Співпраця із ІТ компаніями, є важливою прерогативою у підготовці ІТ фахівців. Це дає змогу отримати не тільки навчальні матеріали але можливість використовувати ресурси компанії та отримувати підтримку від фахівців. Так на днях пройшла зустріч із представниками компанії Google.

У зустрічі брали участь декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова, керівник центру дистанційних технологій Максим Мокрієв. Компанію Google представили регіональний менеджер Олексій Фірсов та керівник департаменту по співпраці у Східній Європі Petr Dupak.

Petr Dupak розказав про навчальні матеріали та курси для студентів та викладачів. Можливість отримання грантів на навчання та для досліджень. Було обговорено можливість використовувати хмарні ресурси для покращення інфраструктури університету. Можливість проходження професійної сертифікації як для викладачів так і для студентів за технологічною лінійкою Google Gloud Platform.

Олена Глазунова розповіла що для факультету цікаві напрямки дослідження в напрямку штучного інтелекту, обробки великих даних, використання контейнерів для автоматизації хмарної інфраструктури. Також зацікавила можливість проходження професійної сертифікації. Адже це яскравий маркер знань.

Було домовлено на наступній зустрічі Petr Dupak презентує більш широко ті напрямками які нас зацікавили, та більш докладно розкаже про можливість отримання грантів на дослідження від компанії Google.

Андрій Блозва, заступник декана факультету інформаційних технологій

 

 

 

 

 


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook