Чергове засідання Ради з національної інфраструктури геопросторових даних

17 жовтня 2021 року
     12 жовтня 2021 року під головуванням Міністра аграрної політики та продовольства України Романа Лещенка відбулося чергове засідання Ради з національної інфраструктури геопросторових даних, що є консультативно-дорадчим органом Кабінету Міністрів України, утвореним для вивчення проблемних питань, пов’язаних з реалізацією державної політики у сфері національної інфраструктури геопросторових даних (НІГД).

     Членом Ради є завідувач кафедри землевпорядного проектування НУБіП України, професор Андрій Мартин.
     Учасники засідання здійснити огляд змін, що відбулись за період останнього засідання. Головний науковий співробітник ДП «Науково-дослідний інститут геодезії і картографії», професор Юрій Карпінський представив вимоги до держателів геопросторових даних. Керівник групи розробників Андрій Черін презентував геопортал пілотного проекту НІГД.

     На засіданні було обговорено План створення та розвитку національної інфраструктури геопросторових даних в Україні на період до 2024 року.

Довідково: Національний геопортал, що у 2021 році введений у дослідну експлуатацію можна відвідати за посиланням https://nsdi.gov.ua/

Людмила Гунько,
доцент кафедри землевпорядного проектування

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook