Запрошуємо взяти участь в роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Екосистемні послуги лісів та урболандшафтів»

12 жовтня 2021 року
Київ, НУБіП України

 ШАНОВНІ КОЛЕГИ !

Запрошуємо Вас узяти участь в роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Екосистемні послуги лісів та урболандшафтів», яка відбудеться 18 листопада 2021 року. Під час роботи конференції планується обговорення актуальних питань в галузі лісового і садово-паркового господарства, деревообробних і меблевих технологій. 

Умови участі у конференції:
Для участі в роботі конференції до 31 жовтня 2021 року необхідно надіслати на адресу оргкомітету тексти матеріалів (тези) та зробити внесок за їх публікацію (25 грн за сторінку). Оргкомітет планує опублікувати матеріали конференції окремим збірником до початку її роботи. Кожному учаснику буде надіслано електронний варіант матеріалів конференції. За додаткову плату (75 грн за примірник) можна замовити друкований збірник тез доповідей.

Місце проведення конференції:
НУБіП України, ННІ лісового і садово-паркового господарства

Формат проведення конференції:
Очно/онлайн (залежно від епідемічної ситуації щодо Covid-19)

Регламент роботи:
Мови: українська, англійська.
Форма участі: доповідь та/або опублікування тез доповідей.

Тези доповідей мають містити:
УДК, назву публікації, ПІБ, науковий ступінь (аспірантам та здобувачам надати інформацію про керівника: ПІБ, науковий ступінь), назву установи, міста, країни, e-mail.
Тези подаються на одній або двох повних сторінках комп’ютерного тексту підписані автором і науковим керівником (для аспірантів та здобувачів), у редакторі Word (*.doc), шрифт – Times New Roman Cyr, розмір шрифту – 16, міжрядковий інтервал 1,0, без переносів. Поля: ліве, праве, верхнє і нижнє – 2,0 см. Список використаних джерел повинен містити не більше 5 джерел, оформлений за вимогами ДСТУ 8302:2015 (розмір шрифту для списку джерел – 12, міжрядковий інтервал 1,0).
Просимо тези доповідей надсилати до 31 жовтня 2021 року на e-mail: ([email protected]).

Відповідальність за зміст матеріалів несуть автори. Оргкомітет конференції залишає за собою право відхиляти тези, що не відповідають вказаним вимогам або тематиці конференції.

Контактна інформація:
Детальну інформацію щодо організації та проведення конференції, а також щодо оплати публікації можна отримати за телефонами: (096) 774-58-32 (Кайдик Олександр Юрійович) або (095) 345-27-22 – НДІ лісівництва та декоративного садівництва.
 

Інформаційний лист - sites/default/files/u184/informaciyniy_list_mizhnarodna_naukovo-praktichna_konferenciya_nni_lispg_2021.pdf

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook