МЕЛЬНИК Валенина Іванівна

ОСВІТА:
1992 р. - Українська сільськогосподарська академія, інженер-механік за спеціальністю механізація сільського господарства.

ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ:
1992 р.- 1993 р. старший лаборант кафедри Деталей машин і ПТМ;
1993 р. – 1998 р. - викладач кафедри надійності техніки НУБіП України.
1997 р. - захистила кандидатську дисертацію "Ефективність використання навантажувально -розвантажувальної техніки у рослинництві" за спеціальністю 08.06.01 – «Економіка підприємства і організація виробництва»
1998 р. – і до тепер доцент кафедри надійності техніки .
Науково-педагогічний стаж – 29 років.

НАВЧАЛЬНА РОБОТА:
Взаємозамінність, стандартизація і технічні вимірювання, Основи економіки транспорту, Економіка транспорту, Економіка організації дорожнього руху, Економіка будівництва, Економіка технологічних систем.

НАУКОВІ ТА ПРОФЕСІЙНІ ІНТЕРЕСИ:
Розробка і реалізація концепції ефективного використання транспортних засобів у технологічних процесах аграрного виробництва.

ВІДЗНАКИ ТА НАГОРОДИ:
- Почесна грамота від Національної акціонерної компанії «Украгролізинг» за досягнення у науковій та освітянській діяльності з нагоди 75-річчя факультету механізації сільського господарства від 2005 р.
- Почесна грамота «За заслуги перед НУБіП України» від травня 2010р.
- Почесна грамота «За заслуги перед НУБіП України» від жовтня 2018р.
- Грамота- Призер виставки "АГРО - 2014" - ХХУІ Міжнародна агропромислова виставка "Технічне обслуговування та ремонт с.-г. техніки"
- Заслужений діяч культури Польщі, 2017 р.
- Золота медаль на Міжнародній виставці Агро-2017 в номінації «За вагомий внесок у розробку та впровадження новітньої техніки і технологій для сучасних технологій сільськогосподарського виробництва» Назва наукової розробки «Адаптивна система «оператор-машина» забезпечення надійності складної сільськогосподарської техніки»;

НАУКОВІ ПУБЛІКАЦІЇ:
1. Мельник В.І. Історія виникнення і запровадження проекту «галузева економіка і менеджмент» у процес підготовки інженерних фахівців // В.І. Мельник, А.В. Новицький / Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія: техніка та енергетика АПК. – К., 2016. – Вип. 254, ч. 3. – С. 236 - 242.
2. Мельник В.І. Роль наукової школи Крамарова В.С. у формуванні інженерного потенціалу аграрної сфери // В.І. Мельник, А.В. Новицький / Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія: техніка та енергетика АПК. – К., 2016. – Вип. 254, ч. 3. – С. 242 - 253.
3. Новицький А.В., Карабиньош С.С., Мельник В.І., Ружило З.В., Новицький Ю.А. Характерні відмови та конструкція гідравлічних фільтрів. Agroexpert, 2018, №12.- С.71 – 74.

АВТОРСЬКИЙ ПРОФІЛЬ У SCHOLAR – Валентина Мельник/Valentina Melnik
АВТОРСЬКИЙ ПРОФІЛЬ У ORCID -
АВТОРСЬКИЙ ПРОФІЛЬ У SCOPUS - 57224356771
АВТОРСЬКИЙ ПРОФІЛЬ У WoS -

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Здійснює керівництво науковою роботою студентів (Науковий гурток "Стандартизація в області взаємозамінності та метрології "), входить до складу організаційних комітетів по проведенню міжнародних, всеукраїнських та внутрівузівських науково-практичних конференцій та інших тематичних заходів.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook