У Немішаєвському фаховому коледжі пошанували педагогів

4 жовтня 2021 року
     Яскраві барви осені, гарна погода, лагідне сонечко, теплі слова і посмішки, море квітів, щирі слова вдячності за самовіддану працю, душевні побажання, поважні гості, прекрасна концертна програма із приємними сюрпризами – таким душевним і щирим було святкування Дня працівника освіти у ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України».

     Весь колектив коледжу щиро вдячний адміністрації і особисто директору Володимиру Альохіну за подарований чудовий концерт і розкішні букети квітів від ректора Станіслава Ніколаєнка і адміністрації коледжу до Дня працівників освіти. Вражали своїми талантами юні артисти - вихованці Арт Студії AS, учасники хореографічного колективу «Карамельки», народного фольклорного ансамблю «Калинонька», прекрасні вокалісти – володарка Гран-Прі фестивалю «Оксамитовий дивосвіт», Аріна Штоколова, Валерія Березяк, Діана Шандра.

     Приємним сюрпризом для глядачів стали виступи зіркових артистів – лауреата Всеукраїнських конкурсів Адель Стрембіцької, лауреата та дипломанта Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів Павла Склярова та фіналіста болгарського конкурсу «Голос Країни» лауреата та дипломанта Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів співака Alexа Kozarа!

     Сюрпризи і подарунки на цьому не закінчилися. Гарного суботнього дня колектив коледжу отримав прекрасну можливість доторкнутися до національних джерел, поринути у славне минуле, долучитися до історичної пам’яті рідної України. Профсоюзна організація та адміністрація коледжу організували чудову екскурсію до музею народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини Національний історико-етнографічний заповідник "Переяслав". За цікаву поїздку щиро вдячні особисто директору коледжу Володимиру Альохіну та голові профсоюзу Ганні Кривонос. Адже атмосфера у музеї просто неймовірна і наповнена якісним змістом! "Переяслав" – це прекрасний ансамбль, який складається з неймовірно красивих церков, сільських будинків різних епох і майнової приналежності, унікальної колекції млинів, рукотворних озер – в цілому 385 пам'яток народної архітектури та побуту різних етапів історії України!

  

     В цій подорожі ми відкрили для себе місця, оповиті неповторною енергетикою наших пращурів, мали можливість торкнутись того, що формувало і становить національну свідомість українців. До того ж, нам пощастило стати глядачами прекрасного фольклорного Всеукраїнського фестивалю майстрів народної творчості "Переяславський ярмарок 2021". Ми стали учасниками святкової програми ярмарку виробів талановитих народних умільців, різноманітних майстер-класів, із величезним задоволенням дивилися концертні виступи фольклорних колективів Київщини, Чернігівщини, солістів-вокалістів, інструменталістів. Спасибі за подароване свято!

    Бажаємо щиро всім нашим дорогим педагогам впевненості та бадьорості, здоров’я та натхнення, поваги та любові, вдачі та успіху. Нехай кожен день буде добрим та веселим, цікавим та яскравим, нехай кожен учень та студент радує Вас своїми досягненнями, нехай кожна близька людина дарує Вам гармонію та щастя!
Зичимо Вам відчуття повноти і неповторності життя, щастя і довгої людської пам’яті та вдячності!
Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

Олена Кищук,
соціальний педагог

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook