Школярі Київщини в гостях на механіко-технологічному факультеті

30 вересня 2021 року
    29 вересня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України пройшов День відкритих дверей для школярів Київщини.
   Після урочистої зустрічі з ректором НУБіП України – Станіславом Ніколаєнком, керівництвом Університету, секретарем приймальної комісії – Сергієм Ковалевським і головою Студентської організації – Дмитром Кушпієм, для гостей заходу було презентовано механіко-технологічний факультет.
 
   Молоді гості ознайомилися зі славною історією факультету та його відомими випускниками, структурою факультету, його традиціями та звичаями, науковими, спортивними та культурними здобутками.
   Майбутнім випускникам шкіл детально розповіли про спеціальності «Агроінженерія» та «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)», за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті. Гостей ознайомили з дисциплінами, що викладаються на кожній спеціальності, а також перспективами подальшого працевлаштування за сприяння потужної Ради роботодавців факультету.

   Шановних гостей було ознайомлено з кафедрами факультету, сучасними навчальними лабораторіями та їхнім новітнім оснащенням.




   Зразки сучасної техніки та інтелектуальних систем провідних компаній-партнерів факультету викликали неабияку зацікавленість у школярів.
   Вперше в житті школярі отримали досвід керування електротрактором, розробленим групою студентів факультету та викладачів кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів.


   Спільно з завідувачем кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів – В’ячеславом Чубою гості провели регулювання сучасної паливної системи автомобіля з дизельним двигуном внутрішнього згорання на новітньому навчально-демонстраційному стенді «Common Rail».

    Після експрес-лабораторної роботи, не приховуючи своє захоплення, окремі школярі остаточно утвердилися у виборі майбутнього фаху – агроінженера.
   Відчути себе курсантами майбутні випускники шкіл змогли на військовій кафедрі. Багатьох гостей зацікавила перспектива здобуття офіцерського звання під час навчання в Університеті.
    Гості механіко-технологічного факультету охоче цікавилися умовами вступу, організацією навчання, спортивного та культурного розвитку, а також умовами проживання.
    Приємно вражені забезпеченням механіко-технологічного факультету, втомлені, але задоволені, школярі обіцяли, що ця зустріч – не остання.
  Ми переконані, що не забутні теплі спогади та позитивні емоції суттєво вплинуть на вдалий вибір майбутньої професії школярів. Для реалізації себе більшість обере навчання у найкращому вузі, з найкращими умовами – Національному університеті біоресурсів і природокористування України!
 
Заступник декана МТФ
Володимир Скібчик


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook