Благодійний ярмарок «Твори добро» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

17 вересня 2021 року

  Волонтерство – це невід’ємна частинка доброти кожної людини.

           Що нас змушує хотіти допомагати людям? Це наше серце, розум і душа. Три речі, на яких будується наш навколишній світ. Іноді серце підказує, що потрібно допомогти людині, навіть якщо це не буде фінансова допомога, звичайна підтримка у важкі, жорстокі будні буде дуже доречною.

            Ми впевнені, що благодійність чи будь-яка соціальна активність  – це не про гучні слова та масовий захід раз на рік. Це про дії, хоч маленькі, але на постійній основі.

    Тому 17 вересня 2021 року у Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся благодійний ярмарок мета якого – збір коштів на лікування маленької Соломійки.

            Активні студенти та викладачі факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК не тільки долучились до благодійної справи, а й виявили майстерні здібності у приготуванні смаколиків.  Кількість та різноманіття випічки задовольнили будь-якого гурмана.

            Упродовж дня в холі 12-го корпусу кожен охочий міг придбати солодощі для себе та своїх близьких. Усі виручені кошти були передані батькам крихітної Соломійки.

            Кожен, хто готував солодощі для ярмарку, рекламував у соціальних мережах свої вироби закликаючи всіх бажаючих прийти і підтримати благодійну ініціативу студентства.

           Від щирого серця колектив факультету дякує всім за небайдужість, щирість і бажання допомогти.

Каріна Косяк і Анастасія Ясинська

 Студентки 2 курсу, 2 групи

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook