Засідання із завідувачами кафедр: основні меседжі: 100 % присутність на заняттях студентів та дотримання санітарно-гігієнічних норм під час карантину

21 вересня 2021 року

       У зв'язку зі встановленням карантину та запровадженням посилених протиепідемічних заходів на території України і відповідно до наказу «Про організацію освітнього процесу в НУБіП України через встановлення у м. Києві «жовтого» рівня епідемічної небезпеки» прийнято рішення щодо організації аудиторних навчальних занять (лабораторних, практичних, семінарських) групою студентів не більше 20 осіб, проведення лекційних занять у дистанційному режимі для потоків, у яких понад 20 осіб. 

Введення в дію вищезазначеного наказу та ряд питань організації роботи на факультеті були обговорені на засіданні із завідувачами кафедр 21 вересня 2021 року.

Декан факультету Анатолій Остапчук наголосив на неухильному виконанні усіх розпорядження керівництва, забезпеченні деканатом, завідувачами кафедр, наставниками, науково-педагогічними працівниками стовідсоткової явки на пари студентів як в офлайн так і в онлайн форматі. 

    Особливу увагу декан звернув на підготовку до Дня відкритих дверей для випускників шкіл міста Києва та Київщини, що запланований на 29 вересня 2021 року.

Під час зустрічі було обговорено питання підготовки до атестації навчальних лабораторій факультету, організацію роботи наукових гуртків в ліцеях НУБіП України, посилення роботи з магістрами 2 року навчання та оновлення тематик для написання випускних магістерських робіт.

Заступник декана Лариса Карпенко проінформувала присутніх про роботу наставників академічних груп та закцентувала увагу на активізації роботи зі студентами всіх курсів, систематичному відвідуванні гуртожитків та проведенні виховних заходів.

Одним з питанням засідання було обговорення виконання вимог дотримання санітарно-гігієнічних норм під час карантину, зокрема, щоденний моніторинг стану здоров’я студентів та колективів кафедр, посилення роботи щодо вакцинації науково-педагогічних працівників та співробітників кафедр.

В ході зсідання завідувачі кафедр були ознайомлені з порядком денним вченої ради факультету, що відбудеться 22 вересня 2021 року.

 

 
Лариса Карпенко, 
заступник декана факультету
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook