Представники факультету інформаційних технологій - призери чемпіонату Європи зі спортивної радіопеленгації 2021 року

13 вересня 2021 року

    Троє спортсменів НУБіП України повернулися 4 вересня з Республіки Болгарія з нагородами з чемпіонату і кубку Європи зі спортивної радіопеленгації 2021 року. Більше 200 спортсменів з 26 країн змагалися на території природного парку Пірін в околицях міста Банско розташованого у горах на висоті більше 1000 метрів.

    У змаганнях серед чоловіків 3 місце на чемпіонаті Європи у дисципліні з пошуку «лис» на діапазоні 3,5 МГц в складі збірної команди України зайняв Федір Карпович – студент 3 курсу факультету інформаційних технологій, кращий результат на кубку Європи Федір показав на дистанції спринту – 5 місце.

    У змаганнях серед жінок 3 місце на чемпіонаті Європи в особистому заліку з радіоорієнтування і 1 та 3 місця на класичних дистанціях в командному заліку в складі збірної команди України зайняла Олександра Пархоменко – асистент кафедри інформаційних систем і технологій  факультету інформаційних технологій, на кубку Європи Олександра зайняла 1, 1, 2, 3 місця в різних дисциплінах в особистому заліку.  

 

 

 

        У змаганнях серед ветеранів у кубку Європи 1 місце на дистанції спринту зайняв В’ячеслав Пархоменко – старший викладач кафедри фізичного виховання гуманітарно-педагогічного факультету, тренер секції спортивного орієнтування і спортивної радіопеленгації НУБіП України.


Вітаємо спортсменів з успішним виступом і підвищенням рейтингу університету на міжнародній арені!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

Гуманітарно-педагогічного факультету


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook