УКРАЇНСЬКІЙ ГРИВНІ – 25 РОКІВ!

9 вересня 2021, 15:00
Контрактова Площа

 

     Вітати іменинницю Національний банк України вирішив масштабно, пізнавально та весело! З нагоди 30-річчя Незалежності України та 25-річчя введення в обіг національної грошової одиниці у Києві на Подолі розпочала свою роботу інтерактивна виставка «Музей гривні просто неба».
     

     Викладачі кафедри банківської справи та страхування провели виїзне заняття з навчальної дисципліни «Гроші та кредит» для студентів 2-го курсу економічного факультету, спеціальності «фінанси, банківська справа та страхування» під відкритим небом, під час якого розповіли про походження грошей у світі та в Україні.


   

     А для закріплення теоретичного матеріалу студенти з цікавістю вислухали гіда екскурсії інтерактивної виставки, 18 інтерактивних стендів представляли історію походження гривні, створення сучасної української валюти, готівкову та безготівкову форми грошей.

 

     Захід був цікавим та корисним. Особливе захоплення у студентів викликала можливість одягнути справжню форму інкасатора, та побувати в середині інкасаторського броньованого автомобіля, ознайомитися із секретами його обладнання, правилами транспортування готівки, адже це небхідно знати майбутнім працівникам та керівникам фінансових установ, комерційних банків, страхових компаній!

 

Аврамчук Лідія,

доцент кафедри банківської справи та страхування

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook