Участь науково-педагогічних працівників кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського в науково-методичному семінарі «Школа педагогічної майстерності»

10 вересня 2021 року
7 вересня 2021 року науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського взяли участь в науково-методичному семінарі «Школа педагогічної майстерності».
 
 
 
 
Розпочав семінар проректор з науково-педагогічної роботи, д.філол.н., професор, заслужений працівник освіти України Шинкарук Василь Дмитрович з доповіддю «Про стан та перспективи розвитку системи освіти в Національному університеті біоресурсів і природокористування України».
 
У своїй доповіді Василь Дмитрович звернув увагу науково-педагогічних працівників на види  діяльності, які вони повинні виконувати, а також ознайомив із стратегічними напрямами розвитку освіти університету та наголосив на необхідності підвищення якості освітньої, наукової та інноваційної діяльності.
 
Продовжив семінар к.пед.н., доцент кафедри управління та освітніх технологій Рудик Ярослав Михайлович із доповіддю «Напрями застосування ІКТ викладачами закладів вищої освіти». Ярослав Михайлович ознайомив науково-педагогічних працівників із перевагами та труднощами застосування інформаційних ресурсів в умовах освітнього процесу та надав інформацію про можливості ІКТ для виконання профорієнтаційної та управлінської діяльності.
 
 
Із доповіддю «Віртуальна реальність в освіті: нові можливості для навчання студентів» виступив д.пед.н., доцент кафедри педагогіки Кучай Олександр Володимирович, який розкрив переваги використання віртуальної реальності в процесі навчання та ознайомив колег з основними тенденціями розвитку VRі AR технологій в навчанні.
 
К.пед.н., доцент кафедри педагогіки, асоційований член РМУ при МОН Прохорчук Олександр Михайлович виступив із доповіддю «Цифрові тренди в освіті». Доповідь була спрямована на ознайомлення молодих науково-педагогічних працівників із основними сучасними тенденціями впровадження новітніх цифрових технологій в освітній процес та перспективами впровадження штучного інтелекту в освітній галузі.
 
До виступу на семінарі долучилася д.пед.н., професор кафедри педагогіки Васюк Оксана Вікторівна із виступом на тему: «Організація дистанційного навчання в закладах вищої освіти за кордоном». Оксана Вікторівна охарактеризувала переваги та недоліки застосування дистанційного навчання за кордоном, а також висвітлила практичний досвід дистанційного навчання за кордоном.
 
Завершила семінар к.пед.н., доцент кафедри психології Омельченко Людмила Миколаївна з доповіддю «Синдром професійного вигорання», яка наголосила на необхідності попередження стресових ситуацій під час виконання своїх посадових обов’язків та уникнення конфліктних ситуацій.
 

Дякуємо організаторам за проведений семінар та надання науково-педагогічним працівникам додаткових знань!

 

Оксана Гавриш,

доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook