Вітаємо вельмишановного Андрія Олеговича Макаріна з 55-річчям!

6 вересня 2021 року

 Вітаємо вельмишановного Андрія Олеговича Макаріна  з 55-річчям! 

 
Бажаємо ювіляру здоров’я, гарного настрою, нових здобутків і здійснення мрій!
 
  
Автобіографічна довідка
Народився 6 вересня 1966 року в с. Таценки Обухівського району Київської області.
У 1983 р. закінчив середню загальноосвітню школу № 116 м. Києва. В цьому ж році поступив на перший курс ветеринарного факультету Української сільськогосподарської академії, яку закінчив у 1988 році.
З 1988 р. по 1991 р. працював у Всесоюзному науково-дослідному інституті гігієни пестицидів полімерних та пластичних мас на посадах старшого лаборанта, інженера та старшого інженера.
Упродовж 1992–1995 рр. А.О. Макарін навчався в очній аспірантурі на кафедрі терапії і клінічної діагностики НАУ під керівництвом доктора ветеринарних наук професора В.Ю. Чумаченка. В 1999 р. успішно захистив дисертацію на тему: «Природна резистентність хворих на кетоз корів та новонароджених телят» за спеціальністю 16.00.01 – діагностика і терапія тварин та здобув науковий ступінь кандидата ветеринарних наук.
З 1991 р. А.О. Макарін працює в Національному аграрному університеті. Спочатку – на посаді молодшого наукового співробітника держбюджетної наукової теми кафедри паразитології та тропічної ветеринарії; з 1994 р. – на посаді асистента, а з вересня 2001 р. – доцента кафедри терапії і клінічної діагностики.
Науковий напрямок А.О. Макаріна – вивчення стану неспецифічної резистентності у тварин різних видів та зміна її під впливом різноманітних факторів. Зокрема, стан неспецифічної резистентності у спортивних коней під впливом фізичного навантаження, корекція змін резистентності з використанням імуномодуляторів та інших методів.
Під керівництвом А.О. Макаріна виконано понад 30 дипломних робіт студентами ОКР «Спеціаліст» та 17 магістерських робіт студентами ОС «Магістр».
Багато років він є наставником академічних груп студентів.
Макарін А.О. успішно поєднує педагогічний процес з практичною ветеринарною діяльністю. Надавав допомогу виробництву, зокрема господарству «Плосківський» Броварського району Київської обл. Сьогодні консультує і надає практичну допомогу з кардіології тварин у ННВ клінічному центрі «Ветмедсервіс» НУБіП України.
Макарін А.О. є автором і співавтором понад 50 наукових і навчально-методичних праць, зокрема трьох навчальних посібників.
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook