Ювілейний День знань в Мукачівському фаховому коледжі

2 вересня 2021 року

 

     Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Велика родина ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» також впевнено розпочинає 2021-2022 начальний рік. На початку свята пролунав Державний Гімн України. Зі словами вітання звернувся до присутніх директор коледжу Садварі Юрій Юрійович.

 

     Привітав першокурсників, їхніх батьків та увесь педагогічний колектив коледжу поважний гість – завідувач кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України, доктор юридичних наук, професор Ладиченко Віктор Валерійович.

 

     Цьогоріч наш навчальний заклад відзначатиме 100-річчя від дня заснування сільськогосподарської школи в Домбоку – попередниці коледжу. ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» – один на Закарпатті, що здійснює підготовку спеціалістів-аграріїв. Він узяв на себе відповідальну місію – забезпечити підготовку фахівців новітньої формації, які поряд із глибокими сучасними теоретичними знаннями опанували б необхідні практичні навички, були адаптовані до роботи в сучасних умовах.

 

     Музичне привітання пролунало від студентки групи АГ-41 Реги Ангеліни. Танцювальний колектив «Мікс» виступив із запальним танцем «Джайв». Це стало справжньою окрасою свята.

 

     Намісник Красногорського чоловічого монастиря, архімандрит Іларій та настоятель Храму Зіслання Святого Духа, отець Василь благословили першокурсників та усіх присутніх на добрі справи.

 

     На завершення Дня знань куратори академічних груп провели зі своїми  студентами виховні години, присвячені 30-річчю Незалежності України, ознайомили з особливостями навчально-виховного процесу та матеріально-технічною базою навчального закладу. До послуг студентської молоді – сучасні аудиторії, оснащені лабораторії, комп’ютерні кабінети, бібліотека з просторою читальною залою, їдальня, спортивна зала, гуртожиток, ветеринарна клініка тощо. Бажаємо нашим студентам міцного здоров’я, позитивних емоцій, успіхів, наполегливості у процесі здобуття знань. 



Вікторія Попович,

заступник директора з виховної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook