День Знань та прийняття «Присяги першокурсника» на факультеті інформаційних технологій

1 вересня 2021 року

Радісно, креативно і дуже весело 1 вересня пройшов захід посвяти в студенти на факультеті інформаційних технологій. Розпочався він традиційно з вітального слова декана факультету Олени Глазунової, яка привітала студентів з правильним вибором, побажала здоров’я та натхнення в навчальних, творчих і спортивних починаннях.

 

Продовжив свято проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша, який привітав студентів із цією знаменною подією, розповів про можливості і переваги навчання в університеті і на факультеті та побажав студентам успішного навчання, старанності, креативності і насичених студентських років.

Урочисто та натхненно пройшла процедура прийняття «Присяги першокурсника», коли всі першокурсники разом обіцяли виконувати і дотримуватися правил та принципів, які будуть формувати їх світогляд, професійну та академічну етику, ставлення до життя.

За доброю традицією на святковій посвяті завідувачі кафедр, колектив науково-педагогічних працівників, студенти старших курсів, які стали студентськими кураторами першачків, гості і батьки оплесками зустріли нове поповнення – 17 груп першокурсників, які разом зі своїми наставниками зайняли почесне місце для вручення студентських квитків.

  
  

Сьогодні першокурсники офіційно отримали студентські квитки та стали повноправними членами великої студентської родини НУБІП України та нашого факультету.

 

Не обійшлося без привітань і від студентської організації та студентів факультету, які долучилися до творчих привітань першокурсників. Тож гості насолоджувались бальним танцем наших студентів з гурту «Чарівність», вокалом нашої Поліни Ремінної, запальною грою на саксофоні Назарія Коваленка і композиціями нашої скрипачки Кузьнюк Кароліни.

 

А наші незмінні та запальні ведучі Аліна Семенко та Дмитро Петриченко постійно веселили першокурсників та тримали увагу гостів.

Свято закінчилося запальною танцювальною піснею, веселими фото та цікавими екскурсіями по території Університету.

Бажання впевнено йти до своєї мети, професійних злетів і досягнень, успішного закінчення нашого факультету та всіляких життєвих гараздів бажали першокурсникам і завідувачі кафедр, і наставники студентських груп.

 

Олена Глазунова, декан факультету ІТ

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook