Візит ректора у студмістечко: «Чи гідні умови в гуртожитках для здобувачів вищої освіти!»

20 серпня 2021 року
     Не встигла відшуміти проректорська перевірка як ректор НУБіП України, доктор педагогічних наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України Ніколаєнко Станіслав Миколайович спільно із проректором з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенком В.В., головою наглядової ради Томенком М.В., заступником голови наглядової ради Центилом Л.В. та деканами і їх заступниками відповідних факультетів із робочим візитом відвідав гуртожиток №4, що на Бурмистенка та гуртожиток №2, що на Блакитного, аби на власні очі побачити як ідуть приготування до поселення на 2021-2022 навчальний рік та переконатись, що підготовлені умови є гідними здобувачів вищої освіти!

     Саме в цих гуртожитках ні на хвилину не припиняється процес ремонту, звідусіль лунають звуки ремонтних робіт. У гуртожитку №2 – іде капітальне оновлення душових кабінок та даху, у гуртожитку №4 – ремонт душової кімнати. В повітрі відчувається напруга адже залишились лічені дні до моменту Х – початку поселення, а в планах ще дуже багато. Великий об’єм роботи виконано: у гуртожитку №2 для студентів 1 курсу підготовлено та відремонтовано 36 кімнат, а у гуртожитку №4 – 28, ці кімнати облаштовані новими меблями та м’яким інвентарем. У місцях загального користування оновили змішувачі, адміністрація гуртожитків спільно з факультетами робить усе можливе для облаштування комфортного простору та затишку для мешканців гуртожитків.
Загалом ректор відмітив усі досягнення та задоволений рівнем підготовки, проте наголосив, що роботи ще справді дуже багато.

     Відмітимо, що завдяки наполегливості ректора університету у студентському містечку ремонтні роботи не припиняються: як капітальні так і поточні. Протягом, п’яти років, існує практика підготовки кімнат для першокурсників. В цьому році буде підготовлено 300 кімнат. Крім цього проводяться поточні роботи місць загального користування, коридорів чи блоків, сходових клітин, тощо, далі – лише більше! Станіслав Миколайович вкотре наголосив, що гуртожиток має стати другою домівкою для студента, тому завідувачі спільно із ННІ/факультетами кожного року тільки покращують житлові умови мешканців студентського містечка НУБіП України.
     Насправді гуртожитки завжди вимагають багато капіталовкладень, по-перше – бо не зовсім нові, по-друге – бо не всі мешканці бережуть те, що отримують.

     Ми щиро віримо, що нове покоління першокурсників зуміє берегти майно гуртожитку та особисто оцінять старання адміністрації.

Стецюк С.В.,
директор студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook