Стань спортивним меценатом Національного університету біоресурсів і природокористування України!

17 вересня 2021 року
      Національний університет біоресурсів і природокористування України відомий у державі та за її межами авторитетний заклад вищої освіти. Уже упродовж більше 123 років ми здійснюємо підготовку високоякісних фахівців для національної економіки України, та для аграрного сектору, зокрема.
 
     Для подальшого зростання свого іміджу, розвитку спільного партнерства з українським аграрним бізнесом, заохочення до благодійницької діяльності випускників та з метою покращення матеріально-технічної бази НУБіП України спільно з іншими зацікавленими сторонами планує провести низку благодійних заходів. Так, у період з 1 по 3 жовтня буде проведено Благодійний футбольний турнір та благодійний прийом ректора університету. Цей захід покликаний стати соціально-відповідальним проектом налагодження суспільних комунікацій, як частини державно-приватного партнерства аграрного підприємництва та університету. Ми також ставимо за мету популяризацію здорового способу життя та інвестування у реконструкцію багатофункціонального спортивного модуля.
 
     Звертаємось до Вас із проханням підтримати соціальну ініціативу, долучитись до участі у фінансуванні будівництва спортивного модуля для сільських дітей, оскільки на сьогодні площа спортивних споруд на одного студента є надзвичайно малою і не відповідає мінімальним стандартам. Загальна вартість проектного будівництва складає 42 млн. грн з яких 70% покриває МОН України і НУБіП, а на решту фінансування необхідно залучити благодійні кошти.
 
     Запрошуємо Вас стати спортивним меценатом університету та перераховувати необхідні для завершення будівництва кошти на благодійний фонд “Голосіївська ініціатива 2020”, код отримувача 39548955, рахунок UA973052990000026005006210944 в АТ КБ ПРИВАТБАНК (будівництво спортивного модулю).
 
     Всі меценати проекту будуть відзначені іменними сертифікатами, зазначені на Дошці благодійників НУБіП України та матимуть можливість пріоритетного користування спортивними залами.
 
 
    З глибокою повагою,
     Ректор НУБіП України С. Ніколаєнко
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook