Ректорат: набираємо студентів та готуємося до старту навчального семестру в умовах посилення пандемії

2 серпня 2021 року
     2 серпня 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Відкриваючи його, ректор зупинився на пандемії: на щастя вже котрий тиждень поспіль Оперативний штаб не фіксує захворювань на коронавірусну хворобу серед співробітників і студентів, які мешкають в гуртожитках. Проте ситуація в світі та Україні тривожна, а це означає, що потрібно готуватися до чергової хвилі захворювання. Господарським службам дано доручення провести закупи засобів захисту, дезінфекції, миючих, провести ревізію місць обробки рук та місць загального користування, особливу увагу звернути на гуртожитки.

     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук акцентував увагу на вступній кампанії, яка досягає свого апогею. Сьогодні останній день подання оригіналів документів вступників на бакалаврат за державним замовленням на базі повної загальної середньої освіти, 5 серпня – на базі дипломів молодшого спеціаліста, 7 серпня – до магістратури. Також триває робота щодо видачі наказів на стипендію, організацію практик для факультетів землевпорядкування та агробіологічного.

     Учений секретар Оксана Барановська доповіла про підготовку серпневого засідання вченої ради.
     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк проінформував про плани відкрити 11 оновлених лабораторій до Дня знань, збір врожаю в навчально-дослідних господарствах та оптимізацію штатів в них.

     Головний інженер Олег Самсонюк доповів про перебіг ремонтів в гуртожитках і навчальних корпусах та перекриття даху гуртожитку №2.
     Директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко проінформував про оновлення договорів з закордонними партнерами, зміни у процедурі набору студентів-іноземців.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – продовжити організований прийом оригіналів документів приймальною комісією, внести пропозиції щодо місць державного замовлення. Вадиму Кондратюку – сформувати баланс зерна, контролювати оснащення лабораторії біотехнологій. Олегу Самсонюку – продовжити підготовку навчальних корпусів і гуртожитків до нового навчального року та опалювального сезону, супроводжувати роботи на спортивному комплексі.

  

  

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook