Марійка Хижняк: «Хочу завжди бути у вирі подій, тому обираю журналістику в НУБіП!»

27 липня 2021 року
НУБіП України
Для усіх, хто цьогоріч став абітурієнтом, літня пора – це нові враження, нові мрії та сподівання, нові друзі і, звичайно, нові можливості в обраному навчальному закладі! Спілкуючись з майбутніми студентами, розумієш, яка все ж таки в Україні талановита молодь. Знайомтесь, Марійка Хижняк, випускниця 185 столичної школи. 

 

    Цікава, різнопланова, позитивна, творча і цілеспрямована особистість, і головне - Марія вже знає і розуміє, чого хоче у житті. 

    «Я довго розміркувала над тим, яку б професію мені обрати, щоб і цікаво було, і мати можливість для самореалізації, і щоб завжди бути у вирії подій та мати активне творче життя... Я люблю писати, висловлювати свою думку, спілкуватись з різними цікавими людьми … значить, журналістика - саме те, що мені потрібно. Журналістика для мене - це висвітлювання важливих питань, можливість розкрити надзвичайно цікаві теми, які пропускаєш через себе, ділячись цим з людьми.»

    Тож Марія подала документи на спеціальність «Журналістика» гуманітарно-педагогічного факультету.

    «Про НУБІП я знаю вже 2 роки. Університет захопив мене своїм величним виглядом, своєю славетною історією і досягненнями, а ще в мене склалось враження, що там круті викладачі, які можуть дати якісні знання. Моя подруга Марина Запорожченко (нині студентка ІІ курсу НУБіП) багато цікавого розповідала про свій гуманітарно-педагогічний факультет, а особливо про творчі колективи університету, і про свій улюблений Народний театр «Березіль», з гордістю демонструвала відео з виступами колективу. А мистецтво ж для мене - як повітря, як можливість самовираження, як відчуття чогось Високого і Прекрасного, адже шість років я була учасницею Зразкового колективу «Диво Калинове», також займалася спортивними танцями та набувала творчого досвіду у театральній студії. 

    Тож, зірки зійшлися саме на НУБіП! І я сподіваюсь, що вже дуже скоро з гордістю зможу сказати, що я студентка найвеличнішого вишу країни! До зустрічі!»

    Ну а всі думки, як відомо, матеріальні і мають властивість збуватися. Побажаємо ж Марії удачі та чекатимемо її на головній сцені НУБіП!


Наталія Тітенко,
старший викладач кафедри культурології

 

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook