Ангеліна Ворона: магістр з фінансів, банківської справи та страхування – це запорука успішного професійного майбутнього!

22 липня 2021 року
  • Розкажіть, будь ласка, про себе.

— Я Ангеліна Ворона, здобувала освітній ступінь «Бакалавр» на економічному факультеті НУБіП України за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування». Наразі вже більше ніж півроку працюю у фінансовому відділі компанії «Валідус СпецАвто» - одного з провідних виробників спеціалізованої техніки в Україні. Застосовую здобуті знання на практиці.

  • Чому вирішили вступати до магістратури НУБіП України?

Диплом магістра – це моє зважене рішення та вклад у власний розвиток. Так, чим більше в тебе знань та навичок, тим вища твоя конкурентоспроможність на ринку. При виборі ВНЗ та спеціальності я керувалась власним досвідом. Мені дуже імпонує НУБіП України. Я задоволена і освітніми програмами, і професорсько-викладацьким складом, де працюють лише висококваліфіковані викладачі, і матеріально-технічною базою університету. За період навчання в НУБіП України я не раз приймала участь у наукових конференціях не тільки в Україні, а й поза її межами, здобула практичні навички в банківських та державних структурах, активно приймала участь в житті університету та здобувала безцінний досвід. Отож, вагань не було. Хочу і надалі навчатись тут. 

  • Які Ваші мрії та плани на майбутнє?

— Навчання та розвиток, вивчення іноземних мов та отримання нового досвіду – моя головна ціль на сьогодні. Хочу і далі працювати у сфері фінансів, і цю любов прищепили мені викладачі кафедри фінансів. Про що варто сказати, так це те що фінансова наука швидко змінюється але навчальний матеріал завжди спрямований на проблеми, що є актуальними саме на сьогодні. Кафедра фінансів робить багато для вдосконалення студентів, мотивує до саморозвитку, написання наукових праць, шукає і організовує нові можливості для працевлаштування студентів. За час навчання я ні разу не пошкодувала, і розумію, – я зробила правильний вибір. І всім, хто планує подальше навчання хочу сказати: обираючи спеціальність – Ви обираєте не тільки професію, Ви обираєте своє успішне майбутнє! 

Розмову вела Лариса Олійник,
доцент кафедри фінансів
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook