Бакалавр дошкільної роботи Молоденкова Наталія обирає магістерську програму «Соціально-психологічна реабілітація»

16 червня 2021 року
     Молоденкова Наталія Андріївна (Бакалавр з дошкільної роботи) для подальшого навчання обрала освітню програму другого (магістерського) рівня вищої освіти «Соціально-психологічна реабілітація» в НУБіП України. Вважає своїм покликанням допомагати людям, адже це велике щастя.

  • Які маєте досягнення у навчанні?

— Ще під час навчання на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти мене цікавила проблема соціально-педагогічної реабілітації. Постійно брала участь в науково-практичних конференціях, семінарах, майстер-класах, присвячених проблемі надання психолого-педагогічних і корекційно-розвивальних послуг.

  • Звідки дізналася про НУБіП України?

— Обираючи заклад вищої освіти, я вивчала різні інформаційні джерела, зокрема, соціальні мережі Facebook та Instagram, офіційні сайти найпрестижніших університетів України. Спілкуючись зі знайомими, які навчались в НУБіП України, я твердо вирішила продовжити навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті і здобути фах вчителя-реабілітолога.

  • Чому обрали спеціальність «Соціально-психологічна реабілітація»?

— Мій вибір визначався поширенням соціальної інклюзії в Україні та світі, що зумовило затребуваність професії вчителя-реабілітолога на ринку праці. Саме вчитель-реабілітолог надає комплексну допомогу дітям та дорослим з особливими освітніми потребами з усунення чи максимально можливої компенсації соціальних і психологічних обмежень життєдіяльності, відновлення і збереження здоров’я, корекцію психічних процесів, соціальних і трудових навичок, створення умов для їх інтегрування в соціум.

  • Які Ваші мрії та плани на майбутнє?

— Найперше – це вступити на навчання до гуманітарно-педагогічного факультету, оволодіти знаннями і уміннями задля якісного виконання професійних функцій в закладах реабілітаційного спрямування та інклюзивно-ресурсних центрах, щоб допомогти кожній дитині чи дорослому відчути себе повноправним членом суспільства.

  • Дякуємо за вибір. Успіхів та здійсненні мрій!


Розмову вела професор
кафедри соціальної роботи та реабілітації
Демченко Ірина Іванівна

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook