Монографія Сухенка В.Ю. "Моделювання процесів подрібнення м’яса і синтез технологічних машин"

25 грудня 2013 року
м. Київ, НУбІП України

    У книзі приведений аналіз парку м’ясоподрібнювальних машин переробних підприємств АПК. Проаналізовані структурні складові м’ясної сировини, створені їх реологічні моделі, досліджено деформування і руйнування м’ясопродуктів при подрібненні. Проаналізовані енергетичні показники процесів подрібнення і наведена класифікація подрібнювального обладнання за структурою матеріальних потоків та запропонований алгоритм пошуку ефективного способу диспергування, вибору конструктивно-технологічних схем і конструювання обладнання.
   Досліджені субмікроструктури різальних інструментів після контактування з сировиною та запропоновані методи і засоби для підвищення зносостійкості інструментів і надійності обладнання.
Монографія буде корисною широкому загалу науковців, технологів, конструкторів, аспірантів і студентів – всім, хто досліджує, експлуатує, конструює і вивчає обладнання для подрібнення матеріалів.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook