Фарт народного чоловічого ансамблю «Амеро» на «ФArtі-2021»

27 квітня 2021 року
     «Багато хто чув нове слово молодіжного сленгу – краш – об’єкт насолоди для душі. Але мало хто знає, що виникло воно саме як ознака до Міжуніверситетського фестивалю-конкурсу аматорського мистецтва ФArt. ФArt – краш твого 2021 року», – такий анонс у соціальних мережах потрапив на очі учасникам народного чоловічого ансамблю «Амеро» під керівництвом викладача кафедри культурології Серія Дудка.

     У наступному було: «За останні декілька днів планети продемонстрували активний рух, зірки вилаштувались таким чином, що всі гороскопи радять якнайшвидше подати заявку на ФArt! Нас не цікавить телець ти чи скорпіон, ми шукаємо талант!» А потім ще: «Уже не модно слідувати моді! Бути собою – от справжній тренд!»

     І хлопці вирішили: треба реєструватися і йти! Йти, щоб знову відчути смак боротьби за перемогу і почувати себе по-особливому круто.
     Протягом трьох днів минулого тижня на сторінці Фестивалю оргкомітет представляв відеовиступи найсміливіших, найрішучіших, найкрасивіших, а головне – найталановитіших студентів України, тож і в учасників, і в широкої аудиторії була нагода познайомитися з тими дівчатами і юнаками, для яких мистецтво – не лише засіб самовираження, але й спосіб існування. Але вирішальне слово, звичайно, – за членами журі. Вокал цьогоріч оцінювали заслужена артистка України, солістка Національного заслуженого академічного українського народного хору України ім. Г. Верьовки, художній керівник ВІА "Ягідки", викладач з постановки голосу у вокально-хоровій студії при Національному хорі ім. Г. Верьовки Тетяна Пирогова, педагог з вокалу музичної школи для дорослих і дітей Music Land, ведуча, фотомодель, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів Ольга Осипова та фіналістка шоу X-фактор та «Голос країни», викладач вокалу в студії «Solomriya», солістка кавер-бенду «Joys band» Марія Житнікова.

    А початок цього тижня ознаменувався офіційною новиною на сторінці Фестивалю: народний чоловічий ансамбль «Амеро» став володарем диплома першого ступеня і спеціальної відзнаки журі «За традиційне багатоголосся».

З новою перемогою тебе, «Амеро»! А ми чекаємо від тебе нових цікавих творчих номерів.

Майданюк І.З,
завідувач кафедри культурології

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook