СТУДЕНТИ 2 КУРСУ 12 ГРУПИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ВІДВІДАЛИ ВЕБІНАР, ПРИСВЯЧЕНИЙ ВШАНУВАННЮ ПАМ’ЯТІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

26 квітня 2021, 15:30

Чорнобильська катастрофа — техногенна екологічно-гуманітарна катастрофа, спричинена двома тепловими вибухами і подальшим руйнуванням четвертого енергоблока Чорнобильської атомної електростанції, розташованої на території України в ніч на 26 квітня 1986 року. Руйнування мало вибуховий характер, реактор було повністю зруйновано і в довкілля викинуто велику кількість радіоактивних речовин. Викид відбувся потужністю 300 Хіросім. Катастрофа вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком.
Студенти 2 курсу 12 групи факультету ветеринарної медицини 26 квітня 2021 року о 16:00 год. відвідали онлайн-вебінар, присвячений вшануванню 35-ї річниці пам’яті про Чорнобильську катастрофу, який проводився в Університеті.


В ході вебінару студенти змогли почути розповідь учасників ліквідації наслідків катастрофи. Грунтовно ознайомитися з інформацію, що саме відбувалось у той складний час, яку представили спеціалісти, які займалися вивченням даного питання.


Також мали можливість поспілкуватися з ліквідаторами наслідків трагедії та вшанувати пам`ять ліквідаторів Чорнобилської катастрофи, які ціною власного здоров`я та життя забезпечили майбутнє.
Студенти задоволені, що відвідали такий захід та отримали цікаву інформацією про Чорнобильську катастрофу.
Ми пам’ятаємо свою історію!!!

Куратор 12 групи 2 курсу Т. Савчук
Староста групи О. Міщенко
Заст. старости групи К. Сержант


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook