УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ ОБЛАСНОГО МЕТОДИЧНОГО ОБ’ЄДНАННЯ ВИКЛАДАЧІВ ІНОЗЕМНИХ МОВ

22 квітня 2021 року

 

1У четвер, 22 квітня 2021 року викладачі циклової комісії гуманітарних дисциплін взяли участь в засіданні обласного методичного об’єднання викладачів іноземних мов закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області на тему «Особливості впровадження дистанційного та онлайн-вивчення іноземних мов».

20210422 101800

Модератор заходу – Відокремлений структурний підрозділ «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України».

20210422 102108

Семінар розпочався з вітального слова директора коледжу Володимира ГОЛОВИ, який коротко описав тему і основні завдання зустрічі. Учасники семінару ділилися власним досвідом у формі доповідей, в яких висвітлювалися ефективність традиційних та інноваційних підходів у вивченні іноземних мов, інформаційно-комунікативне освітнє середовище, підходи до формування професійної компетентності студента. Також доповідачі поділилися досвідом використання різноманітних платформ та сервісів, зокрема, Moodle,GoogleWorkspace, LearningAppsв організації дистанційного навчання іноземних мов.

20210422 1210343

Варто відзначити, що учасниками семінару стали також студенти нашого коледжу – Соломія ЛОМНИЦЬКА з доповіддю на тему «Актуальність медіаосвіти у контексті вивчення іноземних мов: сучасні виклики та підходи», та Олександр ГАЛЬЧАК з темою «Сучасні підходи до вивчення іноземної мови: цінності та гуманізм».

На завершення, учасники об’єднання мали можливість здійснити віртуальну прогулянку місцевим дендропарком та насолодитися красою весняної природи.

Викладачі іноземних мов циклової комісії гуманітарних дисциплін

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook