Киянин Денис Лахматов обирає факультет землевпорядкування за порадою батьків, які теж навчалися в НУБіП

20 квітня 2021, 12:17
     Наш університету має гарну традицію проводити Дні відкритих дверей для випускників шкіл та коледжів. Під час цих заходів можна познайомитися з багатьма талановитими та цілеспрямованими атурієнтами. Проте дехто обирає спеціальність ще з малечку, як наприклад наш співрозмовник Денис Лахматов. Юнак з дитинства знає про важливість збереження земельних ресурсів та необхідність правильно ними управляти, адже його батьки теж закінчили факультет землевпорядкування НУБіП (тоді ще НАУ) і ні разу не пошкодували про свій вибір.

  • Денисе, ти завжди мріяв бути землевпорядником?

     — Знаєте, мої батьки вже багато років пов'язані з цією професією. І в них досі "горять" очі, коли вони говорять про найцінніший скраб людства – нашу рідну Землю. А це означає, що працювати їм цікаво. Я з дитинства чую фахові дискусії і хочу досконало вивчати ці питання. Тому вибір спеціальності для мене вже давно очевидний.

  • Більше десяти вузів готують землевпорядників, твій вибір – НУБіП?

     — Так, безумовно. Його закінчили мої батьки. Але ближче мене познайомила з факультетом доцент кафедри землевпорядного проектування Людмила Гунько. Також дуже цікаво було почути розповідь декана Тараса Євсюкова на дні відкритих дверей. Слідкую за студентським життям з соцмереж. Вразило, що як декан, так і багато викладачів поруч зі студентами на стадіоні, сцені, екскурсіях.... Я бачив територію НУБіП, вона вражає. Особливо Ботанічний сад та стадіон, оскільки я люблю спорт.

  • Розкажи трохи про свої захоплення.

     — З дитинства займаюся великим тенісом, який развиває координацію рухів, швидкість, а також вчить бути зосередженим та комунікабельним. Маю успіхи. Багато разів був призером турнірів тенісного клубу Evotennis.

  • Які найближчі плани на майбутнє?

     — На сьогоднішній день – успішно скласти ЗНО і вступити до університету. Знаю, що при формуванні рейтингів кожен бал важливий, тому вирішив приймати участь в предметній олімпіаді з математики, української мови, історії, що додасть мені, можливо, вирішальні бали у рейтингу. Крім того, важливий правильний вибір пріоритету при вступі, тому НУБіП України – пріоритет №1!

  • Дякуємо за розмову, хай щастить!

Розмовляли Людмила Гунько та Наталія Мединська,
доценти факультету землевпорядкування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook