ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ОНЛАЙН У КОЛЕДЖІ

15 квітня 2021 року

 

115 квітня 2021 року в Бережанському фаховому коледжі відбувся День відкритих дверей в онлайн-форматі на платформі Cisco Webex.

5

Перед майбутніми абітурієнтами та їх батьками виступила директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН, яка надала детальну інформацію про навчальний заклад, наголосивши, що «коледж – це заклад майбутнього, оснащений комп’ютерними навчальними аудиторіями, забезпечений технічною базою, інвентарем для розвитку спорту. В коледжі є чудові керівники художньої творчості, які допомагають студентам розвивати мистецькі здібності. Все це допомагає студентам здобути високу професійну підготовку та розвивати себе як особистість».

2

 

Відповідальна секретарка приймальної комісії Галина Панків детально пояснила умови вступу до коледжу на денну та заочну форми навчання для абітурієнтів на базі загальної середньої освіти та кваліфікованого робітника. Також пояснила, коли очікувати початку вступної кампанії для тих, хто складатиме ЗНО.

3

Випускники коледжу можуть продовжувати навчання за програмами підготовки бакалаврів відповідних напрямів зі скороченим терміном навчання у НУБіП України м. Київ, ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» та інших ЗВО України.

Впродовж прямого ефіру абітурієнти і їх батьки задавали численні запитання щодо підготовки до вступу, подання документів і сертифікатів ЗНО, вступу пільгових категорій, умов навчання за окремими спеціальностями.

На усі вище перелічені запитання дали вичерпні відповіді відповідальна секретарка приймальної комісії Галина Паньків та директорка Бережанського фахового коледжу Світлана Пилипишин.

1089

Під час відео зустрічі завідувачка відділенняком п’ютерної інженерії та електротехніки Маріанна МИХАЙЛИШИН, завідувачка відділення економіки та прикладної екології Ірина ТЕРНОВА, завідувач агромеханічного відділення Ігор БУНЯК презентували свої спеціальності.

Цікаві й насичені презентації надали повну інформацію стосовно навчання, проходження практик і стажування, заняття науковою діяльністю і, звичайно ж, яскравого студентського дозвілля. Жодне питання, що виникло у наших гостей, не залишилося без відповіді.

Слідкуйте за нашими анонсами на офіційному сайті коледжу та на наших сторінках у соціальних мережах.

7

Бажаємо усім випускникам шкіл, ліцеїв, гімназій успішного складання ЗНО і вступу на омріяну спеціальність!

Двері нашого навчального закладу гостинно відкриті для усіх,
хто бажає здобути престижну освіту в державному навчальному закладі!
Ольга ПРОЦИК
Провідний фахівець з профорієнтаційної роботи
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook