Доцент Білько Т.О. виступила з доповіддю на Форумі «Безпека праці 2021» присвяченому ВСЕСВІТНЬОМУ ДНЮ ОХОРОНИ ПРАЦІ

16 квітня 2021 року

   15 березня 2021 року пройшов провідний IX Форум «Безпека праці 2021» присвячений ВСЕСВІТНЬОМУ ДНЮ ОХОРОНИ ПРАЦІ. На запрошення організаторів, доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Білько Тамара Олександрівна, виступила з доповіддю «Управління безпекою здоров’я працівників на робочих місцях».

Під час виступу доповідачка розкрила важливу тему для обговорення про особливості управління професійними ризиками викликаними шкідливими виробничими факторами, вплив яких на працівника за певних умов (інтенсивність, тривалість дії) може спричинити професійне або виробничо обумовлене захворювання, тимчасове або стійке зниження працездатності, підвищення частоти соматичних та інфекційних захворювань, призвести до порушення здоров’я працівника. А також запропонувала алгоритм дій та заходів до зниження ризиків за рахунок зниження ймовірності захворювання працівників та Алгоритм дій та заходів до зниження ризиків втрат здоров'я працівників за рахунок зниження тяжкості наслідків захворювання працівників.


   На форумі обговорили найважливіші питання з охорони праці та безпеки на підприємстві, зміни в законодавстві, досвід роботи підприємств під час Covid-19. Серед запрошених спікерів був Антоніу Сантош, міжнародний експерт, менеджер проекту Європейського Союзу і Міжнародної організації праці (ЄС-МОП). В своїй доповіді він підняв питання нового законопроекту і чи є узгодженість з Міжнародними та Європейськими стандартами, від яких ключових позицій відступати не можна і що має бути обов’язково прописано у Законі, щоб змінити ситуацію з безпекою праці в Україні на краще.

 


Відгуки про виступ Т.О.Білько
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook