Підготовка до сесії, написання бакалаврської роботи та стан здоров'я студентів - основні питання зустрічі з наставником випускників-маркетологів

10 квітня 2021 року
     9 квітня відбулася он-лайн зустріч студентів 4 курсу 1 групи з наставником Нагорною Оленою Вікторівною. Зустріч було проведено за допомогою платформи Zoom.
    Основними питаннями, які розглядалися на зустрічі були наступні: відвідування студентами навчальних занять в умовах дистанційного навчання, обговорення успішності студентів та виконання всіх завдань з метою здачі проміжної атестації, готовність студентів до заліково-екзаменаційної сесії, яка уже розпочинається в понеділок 12 квітня, а також підготовка до написання бакалаврської кваліфікаційної роботи.
      Одним із питань, які також цікавили студентів було процедура написання кваліфікаційного іспиту. Оленою Вікторівною було надано вичерпну інформацію про підготовку до кваліфікаційного іспиту, ознайомила з переліком дисциплін, які будуть входити до іспиту з метою завчасного повторення вивченого матеріалу. На засіданні було сконцентровано увагу на активізації і написанню бакалаврської роботи, адже на 20 квітня заплановано попередній захист першого та другого розділів роботи. Також надано графік екзаменаційної сесії, яка триватиме з 26 квітня по 5 травня. Також надано відповіді на всі питання, які виникали у студентів під час зустрічі.
     На засіданні також звернено увагу на проведенні 15 квітня II Міжнародної науково-практичної он-лайн конференції «Маркетинг та логістика в агробізнесі», учасниками та авторами тез якої є студенти групи.

     Актуальним питанням в обговоренні стало стан здоров’я студентів та дотримання правил поведінки студентами, які проживають в гуртожитку під час пандемії. На зустрічі також було обговорено й інші актуальні питання життя студентської групи, організації навчального процесу та успішної здачі останньої екзаменаційної сесії та захисту бакалаврської роботи.
 
Анна Зуйкова
староста студентів 4 курсу 1 групи спеціальності «Маркетинг»
Олена Нагорна
наставник студентів 4 курсу 1 групи спеціальності «Маркетинг»
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook