ОБМІН ДОСВІДОМ У СФЕРІ СТРАХУВАННЯ ТА УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ

27 березня 2021 року

      Приймати участь у міжнародних вебінарах стало традиційною справою для викладачів та студентів економічного факультету. Цього разу доценти кафедри банківської справи та страхування Віктор Тринчук, Руслана Мамчур та Олена Жарікова, а також студенти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» прийняли участь в роботі круглого столу на тему: «Международные инициативы в области социально-ответственного зеленого инвестирования», який відбувся 25 березня 2021 р. в онлайн форматі.
      В заході взяли участь викладачі та студенти Санкт-Петербурзького державного університету, Санкт-Петербурзького державного фармацевтичного університету, співробітники ПАТ «Газпром», а також студенти і викладачі Державного університету м. Ханой та співробітники В’єтнамської академії наук.


     Вебінар був цікавим, інформаційно наповненим та унікальним, адже орієнтований на розвиток ключових компетентностей у сфері управління ризиками та страхуванням. Протягом двох годин професор кафедри управління ризиками та страхування Наталія Кузнєцова, доцент кафедри управління ризиками та страхування Жанна Писаренко, а також науковий співробітник Інституту європейських досліджень при В’єтнамській академії суспільних наук, професор Нгуен Кань Тоан ділилися своїм досвідом, прикладами та рекомендаціями.
     Тематика доповідей спікерів стосувалися розумного страхування здоров’я, інвестиційного страхування життя, страхування від нещасних випадків, Е- страхування медичних витрат, страхування майна, а також туристичного страхування.


   В ході роботи круглого столу кожен з учасників мав можливість задавати питання виступаючим. Найбільший інтерес учасників викликали особливості страхування здоров’я в контексті пандемії, а також прогноз розвитку екосистемно-орієнтовних інновацій на фінансових ринках.
     Професійне спілкування, обмін думками і знаннями були настільки насиченими, що запланованого часу виявилося замало і учасниками заходу було узгоджено план проведення подальших зустрічей з метою обміну досвідом у сфері страхування.

 

Руслана Мамчур, Олена Жарікова,
доценти кафедри банківської справи та страхування

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook