Факультет ІТ моніторить ситуацію в гуртожитках

29 березня 2021 року

29 березня були проведені зустрічі в гуртожитках, де залишились проживати студенти факультету, а саме в гуртожитках №№ 7 та №10. Так заступник декана Наталія Клименко, декілька кураторів та вихователь Інна Костенко відвідали студентів в гуртожитках, провели бесіди, перевірили санітарний стан кімнат, поспілкувалися щодо захворюваності.

У ході перевірки виявлені причини, з яких студенти залишилися в гуртожитках, проведено обговорення проблем дистанційного навчання. У гуртожитках чисто, обладнані місця для дезінфекції в коридорах незвично тихо і коменданти гуртожитків, як завжди «на посту».

Безумовно, діти з тимчасово окупованих територій, з «червоної» карантинної зони, студенти, які працюють за фахом, іноземці залишаються проживати у гуртожитках, дотримуючись правил проживання в гуртожитках НУБІП України, усіх рекомендацій МОЗ та Головного державного санітарного лікаря. Адміністрація факультету та наставники академічних груп постійно перебувають в діалозі з студентами стосовно цього питання і скарг ні від комендантів, ні від самих студентів поки що не було.

Скоріше за все, семестр доведеться закінчувати більшості студентам дистанційно, але сподіваємося, що незвиклі до тиші стіни гуртожитків будуть, хоч з наступного року, відлунювати голосами студентів, які готуються до іспитів-заліків, піснями під гітару, телефонними розмовами та студентським сміхом.

Клименко Наталія, заступник декана факультету ІТ,

Костенко Інна, вихователь гуртожитку №7
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook