Перевірка роботи радіозв'язку до пожежонебезпечного періоду

15 березня 2021 року
ДП «Народицький спецлісгосп»

 Одним із завданням державної лісової охорони є забезпечення пожежної безпеки в лісах шляхом проведення планових профілактичних заходів, виявлення і ліквідації лісових пожеж на території лісового фонду ДП «Народицький спецлісгосп».
Лісовою охороною проведено навчання з усіма підрозділами по оперативності подання інформації про виникнення лісової пожежі, робота радіостанцій, пожежних вишок та телевізійних систем нагляду за лісовими насадженнями по вчасному виявленню лісових пожеж та робота пожежних автомобілів.
«Надзвичайно позитивними є такі спільні навчання розповідає головний лісничий Віталій Кроль, адже лісівники - це також рятівники. Ситуації коли виникають лісові пожежі надзвичайно тяжкі, люди часто палять сухостій, при цьому загрожуючи тваринам та екосистемі. Трава згоріла, крона дерева пошкоджена, а це вже уражене для шкідників дерево. Головна мета навчань – визначити ступінь готовності та взаємодії працівників, щодо виконання завдань при виникненні надзвичайних ситуацій пов’язаних з пожежами в лісах».

 

Джерело: Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства.

https://zt-lis.gov.ua/pres-sluzhba/novina/article/perevirka-roboti-radiozvjazku-na-pidprijemstvi-do-pozhezhonebezpechnogo-periodu.html

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook