18 березня 2021 року кафедра комп’ютерних наук факультету інформаційних технологій запросила до спілкування школярів із різних куточків України

18 березня 2021 року

18 березня 2021 року кафедра комп’ютерних наук факультету інформаційних технологій запросила до спілкування школярів із різних куточків України. Мета зустрічі – допомогти майбутнім абітурієнтам з вибором спеціальності.

Зустріч відбувалася дистанційно, на платформі WeBex. До нас приєдналися школярі з м. Києва, Київської області (Ірпінь, Буча, Біла Церква), м. Сваляви, Лисянської ЗОШ Черкаської області. Був також школяр із Словенії, який вивчає українську мову.

Ми розповіли школярам про спеціальності, якими опікується кафедра, здійснили екскурс в історію комп’ютерів та мов програмування. Асистент кафедри Олександра Пархоменко розповіла про український ринок інформаційних технологій та представила інформацію про найбільш поширені мови програмування.

Про базові фахові дисципліни, які викладають студентам обох спеціальностей, розповіли викладачі кафедри Олексій Степанов («Програмування»), Юрій Міловідов («Об’єктно-орієнтоване програмування»), Белла Голуб («Організація баз даних»), Іван Пархоменко («Комп’ютерні мережі»).

Обличчя кафедри – це наші студенти. Свої здобутки представили студенти 4-го курсу Марина Лендєл, Максим Фуголь, Аліна Фуголь, студентка магістратури Катерина Пронішина. Вони розповіли про життя студентської організації, олімпіади, конкурси, конференції.

Не можна було обійтись і без випускників. Перед школярами виступали Ірина Глива, Іван Камлук, Саша Гудзь.

В останній частині зустрічі ми розповіли про університет, факультет інформаційних технологій, показали сайти університету, факультету, кафедри, навчальний портал та відповіли на питання.

Дякуємо усім, хто до нас завітав! Сподіваємося на успішну співпрацю вже в стінах університету.

 

Белла Голуб, завідувач кафедри комп’ютерних наук

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook