З глибоким сумом повідомляємо, що пішов із життя заслужений працівник сільського господарства України Володимир Гаврилович Біленко.

11 березня 2021 року

 

    З глибоким сумом повідомляємо, що 9 березня на 81 році пішов із життя завідувач навчальної лабораторії лікарських рослин, заслужений працівник сільського господарства України Володимир Гаврилович Біленко.

     Володимир Гаврилович пов’язав своє життя із НУБіП України у 2004 році. Його власними руками було створено та облаштовано музей лікарських рослин, який у певний час перейшов у підпорядкування факультету тваринництва та водних біоресурсів.

   Володимир Гаврилович присвятив своє життя вивченню корисних властивостей лікарських рослин та застосування їх у медичній та ветеринарній практиці. Крім того, він використовував ці знання для розробки фітонапоїв власної рецептури, якими завжди пригощав відвідувачів музею, розповідаючи про їх властивості.

     Висловлюємо глибоке співчуття рідним та близьким покійного. Світла пам’ять про Володимира Гавриловича – порядну, щиру людину, гарного завідувача та надійного колегу, назавжди збережеться в серцях тих, хто його знав.
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook