На честь Великого Кобзаря студенти Мукачівського фахового коледжу запустили челендж в соціальних мережах

9 березня 2021 року
     Є дні, що минають і непомітно, і зникають без сліду. Нічого не залишають по собі, нічого не знаменують собою. Але є день, що ніколи не минає, що завжди з нами. Бо він увібрав у себе безсмертне дихання душі. Бо він такий великий і незбагненний, як життєдайний дощ, як весняний вітер, як щедре сонце.

     Україна у долі своїй має такий день – 9 березня, день, який явив світові Шевченка – неперевершеного світоча української культури, геніального поета, митця, художника і мислителя.
     За традицією у цей день вся українська спільнота вшановує пам’ять свого великого сина, творчість якого давно стала найважливішим і нетлінним складником духовного єства українського народу.

     Урочистості з нагоди Дня народження Великого Кобзаря щорічно відбуваються і у ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України». Цьогоріч відзначення Шевченківських днів розпочалось конкурсом на краще прочитання творів поета. Наші студенти – справжні поціновувачі та знавці поетичного слова Великого Кобзаря – уже вкотре доводять, що життєдайна поезія Тараса завжди, в усі часи хвилює та наповнює серця українців любов’ю до рідної землі, українського народу. Шевченко – це не тільки те, що вивчають, а й те, чим живуть. У чому черпають сили і надії. Шевченко – це цілий світ. Світ образів, почуттів, думок, ідей. Тож написані його пером талановиті і глибокі вірші наповнили коледж атмосферою поетичності, творчості, занурили всіх в Шевченківську епоху, а майстерне виконання та акторські здібності читців приносили справжню насолоду.

  

  

     Запрошуємо всіх, хто бажає насолодитися безсмертними творами Великого українського генія у чудовому виконанні студентів нашого коледжу, переглянути відео «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття…» та підтримати читців на сторінці ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» у соціальній мережі Facebook https://www.facebook.com/new.makinfo 

  

  

     Переможців конкурсу буде визначено 12 березня 2021 року за результатами голосувань глядачів (кількість набраних уподобайок).

Аліса Чорі

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook