Викладачі ННІ неперервної освіти і туризму взяли участь у конференції з питань професійної орієнтації школярів

25 лютого 2021 року

 

 

Концентрована робота на питаннях визначення майбутньої професії школярів з різних точок зору в умовах пандемії та нових викликів сучасності розглянуті детально під час секційних засідань. 
 
Організатором конференції були Відокремлений структурний підрозділ «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України» та Національний університет біоресурсів і природокористування України.
У роботі конференції взяли участь директор ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України» Володимир Глова, голова ЗаліщицькоЇ ОТГ Іван Дрозд, директор ННІ неперервної освіти і туризму Олена Ковальова, заступник директора з виховної та навчальної роботи Тереза Микицей, професор кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Марія Кулаєць, завідувач кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу Дарія Басюк. Висвітлено спільну роботу Коледжу з ННІ неперервної освіти і туризму в напрямі розширення можливостей для здобувачів освіти та випускників Коледжу в отриманні освіти за спеціальностями та освітньо-професійними програмами, що пропонуються ННі неперервної освіти і туризму. Крім того, у конференції взяли участь заступник директора з навчальної роботи ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України» Михайло Сопилюк, начальник відділу освіти Заліщицької ОТГ Надія Підгреб’я, декан агробіологічного факультету НУБіП України Оксана Тонха,  представники закладів освіти, учні.
Під час пленарного засідання підняті питання стану і перспективи розвитку освітнього середовища в регіоні, роль фахового коледжу у сприянні професійної орієнтації школярів, освітні проблеми сучасного соціокультурного простору, мотиви вибору професії, сучасні інформаційні технології в профорієнтаційній роботі та ряд актуальних питань щодо впливу соціокультурного середовища на формування професійної орієнтації особистості.
 
Описание: C:\Users\Andrusyk\Desktop\фото конференція.jpg
 
Учасники конференції також обговорили застосування адаптивних до сприйняття молоддю та сучасних реалій інструментів донесення інформації при профорієнтаціі про переваги навчального закладу, конкурентності на ринку праці тієї чи іншої професії та поширення позитивного досвіду студентів, що вже навчаються, та випускників. Відзначено важливість ранньої профорієнтації та обговорено роль кожного учасника процесу вибору професії.
 
Катерина Обиход,
асистент кафедри публічного управління та

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook