ПРОДУКТИВНА СПІВПРАЦЯ ІЗ ЗАЛУЧЕННЯ АБІТУРІЄНТІВ НА ФАКУЛЬТЕТ ТВАРИННИЦТВА ТА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ

23 лютого 2021, 19:49

       У рамках договору про співпрацю між Київським обласним центром зайнятості та факультетом тваринництва і водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України розпочалася серія вебінарів згідно затвердженого графіку з метою інформування населення Київської області щодо діяльності НУБІП України та факультету, а саме: стимулювання отримання вищої освіти в НУБіП України у напрямку розвитку знань та навичок для створення стабільного і динамічного сектору сільського господарства України, а також формування навчальних груп безробітних, демобілізованих учасників ООС, потенційних абітурієнтів, які мають базову освіту або навички з технологій виробництва і переробки продукції тваринництва та рибництва.

    22 лютого 2021 року відкриття онлайн сумісної співпраці за використання платформи відеоконференцій Cisco Webex розпочала кафедра технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві на чолі із в.о. завідувача кафедри – проф. Лихача В.Я. з доповіддю на тему: «Кафедра технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві – роль у підготовці фахівців у тваринництві. Умови вступу до НУБіП України – 2021». У якості слухачів відеонаради були представники Київського ОЦЗ, Фастівської міської районної філії, Вишгородської районної філії, Володарської районної філії, Згурівської районної філії КОЦЗ, а також потенційні абітурієнти Березанського НВК, Березанської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, ОЗО «Потіцького ліцею», випускники минулих років та зацікавлені батьки майбутніх абітурієнтів шкіл Київської області.

     Доповідач у своєму виступі ознайомив учасників зустрічі про провідний аграрний заклад вищої освіти – Національний університет біоресурсів і природокористування України, проінформовано про умови та особливості вступної кампанії у 2021 році, переваги навчання та здобутки університету, світлини подій та культурно-масову роботу університету й факультету тваринництва та водних біоресурсів, роботу підготовчих курсів, престижність та затребуваність аграрних професій, а також всі присутні мали можливість переглянути відеоролик та презентаційний матеріал про діяльність НУБіП України. Підсумовуючи викладене, варто відзначити, що формат зустрічі корисний, цікавий та вчасний, оскільки зацікавленість й мотиваційна складова такої співпраці очевидна.

      Висловлюємо щиру подяку директору – Дармостуку Денису Георгійовичу та начальницям відділів: організації профорієнтації – Дем’янюк Тетяні Валеріївні й організації надання послуг роботодавцям – Гнатченко Інні Анатоліївні Київського обласного центру зайнятості за спільну та злагоджену співпрацю!

Декан факультету
тваринництва та водних біоресурсів
Вадим Кондратюк

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook