Для студентів коледжу гостинно відкрив свої двері завод "Керамік"

23 лютого 2021 року

 

1Гарно того вчити, хто хоче все знати…
(народна мудрість)
 

23.02.2021 р. здобувачі освіти групи Е-41М, разом з викладачем циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін Богданом Біликом, відвідали з екскурсією Товариство з обмеженою відповідальністю "Бережанський цегельний завод "Керамік".

2

Метою екскурсії було ознайомлення з технологічним процесом виробництва цегли та будівельних виробів з випаленої глини, а також будовою та структурою підприємства, виробничими підрозділами та організацією роботи енергетичної служби з обслуговування і ремонту електроустаткування та САУ.

57

Станом на сьогодні, завод «Керамік», працює на всю потужність. Звичайно на ньому відбуваються процеси дообладнання з метою оновлення технологій та енергозбереження. Таким чином є можливість, побачити всі фази виготовлення цегли, роботу технологічного, електротехнічного, енергетичного обладнання та засобів автоматики.

46

Майбутні «інженери-електрики», таку кваліфікацію отримають здобувачі освіти після закінчення закладу освіти, багато інформації почерпнули від лаборантки заводу Інни Лещишин та інженера автоматизованих систем управління (АСУ) Анатолія Марисюка. Вони з задоволенням розповідали майбутнім інженерам про особливості виробництва, основні енергетичні установки заводу та їх роботу, керування автоматизованими електроприводами за допомогою сучасних засобів автоматики та електроніки.

Голова циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін
Надія Оберська
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook