Інтелектуальні ігри, старостат та прибирання стадіону «Динамо» від снігу – в скарбниці заходів першокурсників факультету ІТ

14 лютого 2021 року

Першокурсники тільки 08 лютого вийшли на очне навчання і відразу долучилися до активного студентського життя. Перший тиждень на факультеті був дуже насичений.

Першим заходом був старостат, проведений для груп першого курсу всіх спеціальностей. Основними питаннями, що підняла декан факультету Олена Глазунова було обговорення проблем дистанційного навчання в першому семестрі, результатів екзаменаційної сесії, проживання в гуртожитку, зустрічей з наставниками академічних груп.

А протягом цього тижня студентська організація факультету готувала проведення конкурсу «Краща інтелектуальна група». Нашим першокурсникам головою студорганізації Аліною Семенко була запропонована цікава інтелектуальна гра, проведена на платформі навчання Kahoot, яка дала можливість розкрити весь свій інтелектуальний потенціал. Весело, активно та наполегливо змагалися наші першокурсники. Для гри зареєструвалися групи: КІ-20009б, КІБ-20012б, КН-20001б, КН-20002Б , КН20014б.

 

А переможцями стали студенти спеціальності «Комп'ютерні науки» Давидчук Михайло, Осадча Анастасія, Буєвич Дмитро, Мілєвський Владислав, Коршко Дмитро. Вітаємо переможців, даруємо їм наші подарунки від факультету та побажання гарної та успішної гри серед команд університету.

І на завершення першого тижня наші хлопці в складі трудового десанту спасали стадіон «Динамо» ім. Лобановського від снігових заметів. Дякуємо студентам першого курсу спеціальності Інженерія програмного забезпечення Артему Якуненку, Іллі Гарбару, Ярославу Турченку та Максиму Лещенку. «Наша хата з краю» - це точно не про наших студентів.

   

Наталія Клименко, заступник декана факультету
з навчальної та виховної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook