Готуємось до участі у I турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань 21 «Ветеринарна медицина», спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза"

19 січня 2021, 9:20

15.01.20 відбулось попереднє слухання доповіді студентки 1 курсу ОС "Магістр" Дзядевич Ірини Володимирівни за результатами науково-дослідної роботи на тему «Оцінка соняшникової олії високоолеїнового та лінолевого типів за окремими показниками якості». У доповіді були представлені результати хроматографічних досліджень олій різного типу; жирнокислотного складу високоолеїнової соняшникової олії та інших видів рослинних олій; органолептичних та хімічних досліджень соняшникової олії.

Науковим керівником роботи доцентом Таран Т.В. було задано ряд запитань, що стосуються тематики досліджень, матеріалів і методів та висновків. У ході обговорення у студентки також виникло ряд запитань, на які керівник надала пояснення і відповіді.

Побажаємо успіхів Ірині у I турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, який відбудеться 21.01.20 р. в онлайн-режимі на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України

 

Тетяна Таран, доцент кафедри

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook