Різдво у zoom: мрії здійснюються 2021

14 січня 2021, 18:55
м. Київ

 Новий день... Нові можливості... Навчання, зустрічі, знайомства... студенти НУБіП України потребують спілкування і позитивних емоцій, учасники медіа гуртка вийшли в святкову онлайн зустріч zoom з Веронікою Василівною Чекалюк — керівником медіа–гуртка «Юний журналіст», щоб привітати один одного і спланувати рік добрих справ і роботу гуртка.

 

   Сюрпризом для студентів була віртуальна екскурсія від керівника гуртка, Вероніка Василівна Чекалюк — увімкнула камеру смартфона і показала головну ялинку, «Золоті ворота», Михайлівську площу і Святу Софію, — онлайн зустріч тривала три години, Студенти встигли заспівати колядку і щедрівку. Першокурсники підготували Різдвяний діалог і надіслали у «телеграм» вітальні ролики, «ми сумуємо за нашими парами», — в один голос сказали студенти факультету конструювання і дизайну. Пані Чекалюк подякувала студентам за емоції і підготувала добірку музичних творів з караоке під назвою — «Колискові народів світу», для майбутніх міцних щасливих родин. Музика єднає, а колискова з вуст матері заспокоює і зміцнює людину. Почесну місію вручити подарунки довірено старостам курсів у лютому-березні 2021 року в стінах університету. Незай ці духовні гостинці стануть у нагоді на многая літа. Всього 50 примірників: колискові з книгами пісень і музичні альбоми будуть передані для добра, музичний альбом складається з 20 колискових пісень різних народів світу, зокрема це твори українською, вірменською, білоруською та англійською мовами — так звані колискові хіти всіх народів. Унікальність проекту у тому, що платівка несе 100% позитивний заряд. Коли діти виростуть врівноваженими, впевненими у собі, загартованими, здатними долати лихо-неволю, отоді й Україна буде сильною, нездоланно. вільною, а це буде найбільше щастя для народу.

   Мета проекту: підтримати дівчат (майбутніх матерів), молоді родини, виховати духовне та культурно збагачене суспільство, та зарядити позитивною енергетикою дітей перед сном, адже колискова — це не просто пісня — це програмування на відпочинок, спокій, гармонію, — розповідає Вероніка Чекалюк. Неймовірна подія.

 

  «Різдво у zoom», приємно, що наш медіа–гурток «Юний журналіст» Ініціює такі проекти, серед учасників близько ста студентів та запрошених батьків.


Антоніна Корнієнко,
студентка гуманітарно-педагогічного факультету
староста гуртка «Юний журналіст»

 
 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook